Boozy Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Jako, że prace nad Panzer IV idą powoli ale jednocześnie sie kończą myśle już nad czymś nowym... a jest nim T-34/85. Może na forum to nie nowość ale dla mnie tak Wątek ten zakładam już teraz bo właściwie nie wiem który model wybrać. Zastanawiałem sie nad tym KLIK Prosze was o porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Zwróć uwagę na dostępność modeli. Bo z tego co ostatnio patrzyłem, Dragonowskie 85 Premium, są ciężko dostępne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Boozy jak go gdzieś dorwiesz to pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Stał dzisiaj taki jeden u nas w Olsztynie w modelarskim Za 119 PLN. TAKI dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Stał dzisiaj taki jeden u nas w Olsztynie w modelarskim U mnie w modelarskim też takiego dorwiesz (a przynajmniej wczoraj był) Podobnie jak Su-100 Premium Dragona też wczoraj był, ale dziś już nie ma... bo jest u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 18 Września 2008 Autor Share Napisano 18 Września 2008 Widziałem, ale pytam bo nie wiem czy jest ten model ok, czy ma jakieś wady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 A ja mam takowego na sprzedaż wraz z liną z Eureki za milutkie pieniążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Ja składałem i miło to wspominam. Jest nawet w galerii. Musisz tylko przeboleć to, że jeżeli chcesz go robić w pudełkowym malowaniu, to koła są innego typu niż powinny być. Ale to detal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Marcin_C można wiedzieć za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Na PW only Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi