MarDro Napisano 8 Stycznia 2024 Napisano 8 Stycznia 2024 Model wykonany na bazie RFMowego wypustu M1A1 FEP z drobnymi modyfikacjami. Na plastikowych profilach osadziłem żywiczne podstawy anten Scale23 wraz z Aberowymi antenami. Abrams malowany był farbami Tamiya, znalazły się na nim kalki ToRo Model. Zapraszam do galerii. 17 Cytuj
FAHR Napisano 8 Stycznia 2024 Napisano 8 Stycznia 2024 (edytowane) Ładnie zmalowany model, fajne cieniowanie, które nie uciekło pod brudzeniem. Widać też polskie modyfikacje ale AIDATS zostawiłeś starego typu. Edytowane 8 Stycznia 2024 przez FAHR Cytuj
mandrivecs Napisano 12 Stycznia 2024 Napisano 12 Stycznia 2024 Tak na szybko, to wkleiłeś zły wariant przednich błotników (powinien być z przetłoczeniami) i klapy blow-off też nie ta wersja... Pomalowany fajnie, choć koła bardzo się odcinają... Cytuj
bulik58 Napisano 13 Stycznia 2024 Napisano 13 Stycznia 2024 4 godziny temu, mandrivecs napisał: Tak na szybko, to wkleiłeś zły wariant przednich błotników (powinien być z przetłoczeniami) i klapy blow-off też nie ta wersja... Z tym pierwszym zdaniem trudno się zgodzić gdyż jak wynika ze zdjęć cześć pojazdów je posiada , to samo może być w wypadku ww. klap. Dopiero gdy będą wszystkie pojazdy dobrze obcykane to wtedy można ze 100% pewnością tak powiedzieć gdyż to że czegoś nie widzimy to nie oznacza automatycznie że tego nie ma lub na odwrót. na pierwszym z lewej strony brak, nastepny posiada przetłoczenia widoczne na brązowej farbie brak przetłoczeń lewy posiada , widać to na czarnej plamie, prawy natomiast ich nie ma na pierwszym po prawej brak , kolejny posiada przetłoczenia widoczne na czarnej plamie 1 Cytuj
mandrivecs Napisano 13 Stycznia 2024 Napisano 13 Stycznia 2024 Racja - niedopatrzenie... Przyglądałem się tylko fotografii, którą wrzuciłeś jako pierwszą... Cytuj
bulik58 Napisano 13 Stycznia 2024 Napisano 13 Stycznia 2024 (edytowane) 5 godzin temu, mandrivecs napisał: Racja - niedopatrzenie... Przyglądałem się tylko fotografii, którą wrzuciłeś jako pierwszą... Każda taka wskazówka jest przydatna dla chcących zbudować w miarę dobrą replikę tego pojazdu. P.S. Czy mógłbyś tą fotkę o której piszesz zamieścić gdyż nie mam takiej podobnej gdzie widać cały czołg , te panele i przód .Możliwe że ją wyrzuciłem a teraz by się bardzo mi przydała. Dzięki Edytowane 13 Stycznia 2024 przez bulik58 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi