MarDro Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Model wykonany na bazie RFMowego wypustu M1A1 FEP z drobnymi modyfikacjami. Na plastikowych profilach osadziłem żywiczne podstawy anten Scale23 wraz z Aberowymi antenami. Abrams malowany był farbami Tamiya, znalazły się na nim kalki ToRo Model. Zapraszam do galerii. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia (edytowane) Ładnie zmalowany model, fajne cieniowanie, które nie uciekło pod brudzeniem. Widać też polskie modyfikacje ale AIDATS zostawiłeś starego typu. Edytowane 8 Stycznia przez FAHR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzubiDubi Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia Piękny modelik. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Tak na szybko, to wkleiłeś zły wariant przednich błotników (powinien być z przetłoczeniami) i klapy blow-off też nie ta wersja... Pomalowany fajnie, choć koła bardzo się odcinają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia 4 godziny temu, mandrivecs napisał: Tak na szybko, to wkleiłeś zły wariant przednich błotników (powinien być z przetłoczeniami) i klapy blow-off też nie ta wersja... Z tym pierwszym zdaniem trudno się zgodzić gdyż jak wynika ze zdjęć cześć pojazdów je posiada , to samo może być w wypadku ww. klap. Dopiero gdy będą wszystkie pojazdy dobrze obcykane to wtedy można ze 100% pewnością tak powiedzieć gdyż to że czegoś nie widzimy to nie oznacza automatycznie że tego nie ma lub na odwrót. na pierwszym z lewej strony brak, nastepny posiada przetłoczenia widoczne na brązowej farbie brak przetłoczeń lewy posiada , widać to na czarnej plamie, prawy natomiast ich nie ma na pierwszym po prawej brak , kolejny posiada przetłoczenia widoczne na czarnej plamie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Racja - niedopatrzenie... Przyglądałem się tylko fotografii, którą wrzuciłeś jako pierwszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia (edytowane) 5 godzin temu, mandrivecs napisał: Racja - niedopatrzenie... Przyglądałem się tylko fotografii, którą wrzuciłeś jako pierwszą... Każda taka wskazówka jest przydatna dla chcących zbudować w miarę dobrą replikę tego pojazdu. P.S. Czy mógłbyś tą fotkę o której piszesz zamieścić gdyż nie mam takiej podobnej gdzie widać cały czołg , te panele i przód .Możliwe że ją wyrzuciłem a teraz by się bardzo mi przydała. Dzięki Edytowane 13 Stycznia przez bulik58 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi