blackriver Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia Ktoś to miał w łapkach i może się wypowiedzieć czy warto kupić do testów dla siebie? https://www.youtube.com/watch?v=IsZkBd3zOb0 - kawałek filmu reklamowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Na bazie wody. Strzelam, że nie bardzo się to będzie lubiało z aero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Ja tam bym spróbował, jakby mieli jakieś militarne kolory. Na razie to zdaje się tylko automotive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia Jak na błoto wydają się całkiem spoko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sam100 Napisano 4 Lipca Share Napisano 4 Lipca Przetestowałem ok. 30 atomowych kolorów pod aero. Dysza 0,5 i 0,3. Rozcieńczane za pomocą atomowego thinnera, Vallejo thinnera i zwykłego do akryli Ammo. Rozcieńczałem 50/50. Idzie dużo lepiej przez aero niż pozostałe akryle Ammo. Kryje ładnie, potrafi się wypoziomować. Nie śmierdzi. Pigment dość mocno widoczny przy niektórych kolorach ale powierzchnia jest gładka po malowaniu. Powierzchnia też właśnie wygląda jak "pomalowana" w porównaniu do lakierów gdzie mamy wrażenie, że po prostu zabarwiliśmy plastik. Zatykanie zdarza się dużo rzadziej niż w pozostałych akrylach na rynku (malowałem Vallejo, AK 3rd Gen, Ammo, Hataka Red i Blue). Da się też malować tym kamuflaż z ręki. Niestety do lakierów nadal nie ma to startu. Jeżeli chodzi o akryle to bym powiedział, że w obsłudze jest na tym samym poziomie co Vallejo Model Air. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi