skarczu Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia 1. Spitfire Mk.IX, Italeri, 1/72 Pierwszy model po latach. Malowany pędzlem Humbrolami. Nie stosowałem płynów na pod/na kalki, washa bo nie wiedziałem że takie coś jest 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia 2. Mig-21 bis, Zvezda, 1/72 Humbrole ale użyłem prymitywnego aerografu, pierwszy w życiu wash. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia 3. Lim-2, Hobby Boss, 1/72 Humbrole, dodałem lakier bezbarwny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia 4. TS-11 Iskra Bis DF, Arma Hobby Użyłem pierwszy raz fart akrylowych Hataka Blue - przytykało aerograf, ale zmieniło się moje życie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia 5. PZL P.7a, Arma Hobby, 1/72 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia 6. PZL P.7, Arma Hobby, 1/72 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia 7. Fokker E.V, Arma Hobby, 1/72 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia 8. Jak-1b, Arma Hobby, 1/72 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia (edytowane) 9. Hurricane Mk.I, Arma Hobby, 1/72 Pierwszy raz użyłem farb Hataka serii Orange. Praca z nimi to dla mnie bajka. GALERIA Edytowane 14 Stycznia przez skarczu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Fajna kolekcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Spit rządzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 15 Stycznia Autor Share Napisano 15 Stycznia 10. Mig-29A 9-12, Trumpeter, 1/72 GALERIA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 15 Stycznia Autor Share Napisano 15 Stycznia 11. PZL-23B Karaś, IBG Models, 1/72 GALERIA 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 15 Stycznia Autor Share Napisano 15 Stycznia 12. P-39Q Airacobra, Arma Hobby, 1/72 GALERIA 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 15 Stycznia Autor Share Napisano 15 Stycznia 13. Mi-2 URP-G, Hobby Boss, 1/72 GALERIA 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 27 Maja Autor Share Napisano 27 Maja 14. Bayraktar TB-2 UAV, Clear Prop! Models, 1/72 GALERIA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi