mchrol2 Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia Jak w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Jaka skala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Su-34 z KittyHawka w 1/48 jest w Plastmodelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mchrol2 Napisano 18 Stycznia Autor Share Napisano 18 Stycznia Dzięki bo nigdzie nie mogłem znaleźć:), ale swoją drogą myślałem że kittyhawk jest tańszy niż hobbyboss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia Kitty Hawk w 2001 roku ogłosił zakończenie działalności. Zatem modele które się ostatnio pojawiły w sklepach, to być może uwolnione zapasy magazynowe, podobnie jak było w przypadku Wingnut Wings. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia Zadzwoniłem do Plastmodel i dowiedziałem się, że Kitty Hawk został wykupiony przez Zimi Model i to co się pojawia w sklepach to świeża produkcja. Akurat Su-34 się skończył na stanie, a nowa dostawa będzie za ok miesiąc do półtora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia 2 godziny temu, mchrol2 napisał: Dzięki bo nigdzie nie mogłem znaleźć:), ale swoją drogą myślałem że kittyhawk jest tańszy niż hobbyboss Bo tak w istocie było - w 2018 Su-34 z Kittyhawka można było kupić w Polsce za mniej niż 300 PLN. Hobby Boss kosztował wtedy ponad 400 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia Su-34 dostępny w Exito: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia W mojehobby też już jest 430 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi