rudy0007 Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia Jak w tytule kupię model lub same kalki do 'guźca' z poniższych zestawów Hasegawy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia kurde a jakby tak walnąc szybką kolekcje maszyn w charcoal lizard camoflage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 17 Stycznia Autor Share Napisano 17 Stycznia 30 minut temu, Moses napisał: kurde a jakby tak walnąc szybką kolekcje maszyn w charcoal lizard camoflage? W sumie dużo by nie było: - A-10 - F-15 - F-16 - F-105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia F-105? nie kojarze.. Dodaj jeszcze A-7, F-4, UH-1N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 17 Stycznia Autor Share Napisano 17 Stycznia (edytowane) 9 minut temu, Moses napisał: F-105? nie kojarze.. Dodaj jeszcze A-7, F-4, UH-1N Właśnie miałem edytować i dopisać. Taka 100 piątka: Edytowane 17 Stycznia przez rudy0007 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia I komu te kamuflaże przeszkadzały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia 6 minut temu, Moses napisał: I komu te kamuflaże przeszkadzały? malarzom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 17 Stycznia Autor Share Napisano 17 Stycznia 23 minuty temu, Moses napisał: I komu te kamuflaże przeszkadzały? Nie wiem, ale wiem że w 72 tematy trudne do zrobienia, F-15, A-10 i F-4 jeszcze zrobisz, o kalkach do F-105 zapomnij, do F-16 z Caracal'a to samo, prędzej znajdziesz w 48. O UH-1 nie mam pojęcia, to samo z A-7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Kalki to chyba najmniejszy z problemów. Zawsze można wyrysowac i zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia I jeszcze HH-60 Do tego jeszcze C-5, F-111, B-1B, C-130. Tak grzebiąc to nawet i sporo tych maszyn będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia W dniu 17.01.2024 o 11:29, rudy0007 napisał: Nie wiem, ale wiem że w 72 tematy trudne do zrobienia, F-15, A-10 i F-4 jeszcze zrobisz, o kalkach do F-105 zapomnij, do F-16 z Caracal'a to samo, prędzej znajdziesz w 48. O UH-1 nie mam pojęcia, to samo z A-7. Tak czytam i czytam ten post. To o te kalki trudno zdobyć?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 18 Stycznia Autor Share Napisano 18 Stycznia 32 minuty temu, seven up napisał: Tak czytam i czytam ten post. To o te kalki trudno zdobyć?! Dokładnie tak, przynajmniej mi ze dewa razu nie udało się ich kupić na eBay Chętny sprzedać? Jak coś to zapraszam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia rudy0007 no przykro mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 19 Stycznia Autor Share Napisano 19 Stycznia W sumie Caracal wypuścił nowe kalki na F-105 w których są wszystkie malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi