Fixer Napisano 21 Stycznia 2024 Napisano 21 Stycznia 2024 Messerschmitt P.1101 z zestawu Huma Modell w skali 1:72. Model dostałem niekompletny przy okazji innych zakupów. Brakowało w nim podwozia i silnika. Zestaw to straszne mydło, linie podziału są co prawda wgłębne, ale strasznie szerokie i niewyraźne, innego detalu w zasadzie brak. Postanowiłem wykonać go więc po linii najmniejszego oporu, jako bazę testową do różnych metalizerów i kilku technik. Posklejałem to co było, poszpachlowałem, a potem zalałem całość dużą ilością czarnej błyszczącej farby w sprayu. Po wyschnięciu przeryłem na nowo linie. Balkenkreuze to szablony z taśmy Tamiya, swastyki Techmod. 7 Cytuj
Sjmport Napisano 21 Stycznia 2024 Napisano 21 Stycznia 2024 Ciekawy temat. Teraz z tęgo co widziałem RS Models wypuściło tą maszynę Cytuj
WujekAlice Napisano 22 Stycznia 2024 Napisano 22 Stycznia 2024 Swego czasu był dostepny zestaw Dragona, potem pakował go Revell - dobry był. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi