Fixer Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Messerschmitt P.1101 z zestawu Huma Modell w skali 1:72. Model dostałem niekompletny przy okazji innych zakupów. Brakowało w nim podwozia i silnika. Zestaw to straszne mydło, linie podziału są co prawda wgłębne, ale strasznie szerokie i niewyraźne, innego detalu w zasadzie brak. Postanowiłem wykonać go więc po linii najmniejszego oporu, jako bazę testową do różnych metalizerów i kilku technik. Posklejałem to co było, poszpachlowałem, a potem zalałem całość dużą ilością czarnej błyszczącej farby w sprayu. Po wyschnięciu przeryłem na nowo linie. Balkenkreuze to szablony z taśmy Tamiya, swastyki Techmod. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Ciekawy temat. Teraz z tęgo co widziałem RS Models wypuściło tą maszynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 22 Stycznia Share Napisano 22 Stycznia Swego czasu był dostepny zestaw Dragona, potem pakował go Revell - dobry był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi