Thalgonis Napisano 22 Stycznia Share Napisano 22 Stycznia Hejka, dłubię ostatnio tylko te latadła i czas wrócić na glebę Takie coś mi się nawinęło. To wydanie akademii jest jednym z nowszych, z pięknie odwzorowanymi szczegółami - naprawdę bardzo ładnie się prezentuje PRZED sklejeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 22 Stycznia Share Napisano 22 Stycznia Nowe Academy są o niebo lepsze od tego, co można pamiętać z dzieciństwa. Fajnie, że znowu coś z pełzaków robisz. Pz II to całkiem fajny czołg. Nie mam go na półce, więc jeżeli twoja opinia będzie pozytywna, to może sobie taki zanabędę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Robię go. Super się klei. Jak klocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 23 Stycznia Autor Share Napisano 23 Stycznia (edytowane) To prawda – jak klocki Konradzie, mógłbyś wrzucić (na zbliżeniu) fotkę przodu, tam gdzie są wizjery? Coś mi nie pasi w tym co mam... A tu pierwsze klejenia Edytowane 23 Stycznia przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia 2 godziny temu, Thalgonis napisał: To prawda – jak klocki Konradzie, mógłbyś wrzucić (na zbliżeniu) fotkę przodu, tam gdzie są wizjery? Coś mi nie pasi w tym co mam... A tu pierwsze klejenia Wieczorem wrzucę. Zobacz czy nie montujesz części odwrotnie lub nie ściąłeś delikatnych nadlewek ze śladów po wypychaczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 23 Stycznia Autor Share Napisano 23 Stycznia 40 minut temu, Konrad-Ciba napisał: Wieczorem wrzucę. Zobacz czy nie montujesz części odwrotnie lub nie ściąłeś delikatnych nadlewek ze śladów po wypychaczach. ??? Odwrotnie na pewno nie, a wypychaczami się nie przejmuję, jeżeli wiem, że i tak ich nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Nie chodzi wypychacze ale o delikatne nadlewki na nich powodujące szczeliny między nadbudówką a przednią płytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Tak to u mnie siedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 23 Stycznia Autor Share Napisano 23 Stycznia Dzięki Konradzie A u mnie tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Fajny jest. Zrobię sobie go też dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 24 Stycznia Autor Share Napisano 24 Stycznia Gotowy na podkładowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 26 Stycznia Autor Share Napisano 26 Stycznia Zapodkładowany 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia To lubię! Pięknie wygląda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia Pomalowany profeska, choć wydaje się trochę za jasny, na to dasz żółty ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 26 Stycznia Autor Share Napisano 26 Stycznia Wg akademickiego schematu to ma być kamo dunkelgelb i khaki <- co do tego drugiego mam „wąty”, szkopy tego koloru nigdzie nie używały... Dam tutaj gelbbrawn z zestawu AK Real Colors dla Africa Korps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia (edytowane) Według rozkazu z marca 1941 to był Ral 8000 i 7008 taki prawilniejszy khaki , to jakoś tako. Edytowane 27 Stycznia przez Evildead 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 29 Stycznia Autor Share Napisano 29 Stycznia (edytowane) Pomalowany Użyte farbki to AK RC RAL7008 (Graugrun) i AK RC RAL 8000 (Gelbbraun) - różnica w odcieniach tak g...a, że aż się zastanawiam po jaką ch...ę bawili się w takie „camowanie” Edytowane 29 Stycznia przez Thalgonis 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Lutego Autor Share Napisano 2 Lutego Czas na młotkowanie i kurzenie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Lutego Autor Share Napisano 3 Lutego Poobijany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego Coraz fajniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Lutego Autor Share Napisano 3 Lutego No i chyba (?) koniec - jutro galeryja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi