PitersonL Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia Cześć, Moje projekty modelarskie to czasem samograje. 22 września 2022r. podzieliłem się z Wami fotografiami lokomotywy BR86 i dioramy w I wersji. link tutaj: Za Waszymi radami popracowałem nad podsypką (balastem) przy torowisku, uzupełniłem zieleń o krzaki i własnoręcznie kręcone choineczki. dodatkowo dodałem: GENERATOR DYMU DIODOWE OŚWIETLENIE MODUŁ MP3 z EFEKTAMI DŹWIĘKOWYMI oraz miesiąc temu przygotowałem załogę z Miniarta (zestaw German railroad staff) Poniżej zdjęcia i link do anglojęzycznego filmiku. Zapraszam do oglądania i subskrybowania kanału. Ciężko to idzie ... 19 subskrybentów...... a do współpracy z YT trzeba 1000. Wspomóżcie Koledzy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia Piękna robota! Pobrudziłbym tylko moze bardziej podłogę w lokomotywie i węgla rozsypał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 24 Stycznia Autor Share Napisano 24 Stycznia to prawda, brudzenie podłogi i węgiel zwaloryzowałyby model jeszcze bardziej. Niestety na dioramie widać w zasadzie wyłącznie lewy profil lokomotywy. Wnętrze jest niezbyt widoczne i eksponowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia 2 minuty temu, PitersonL napisał: to prawda, brudzenie podłogi i węgiel zwaloryzowałyby model jeszcze bardziej. Niestety na dioramie widać w zasadzie wyłącznie lewy profil lokomotywy. Wnętrze jest niezbyt widoczne i eksponowane. Jak ktoś się uprze to dojrzy i wytknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi