PitersonL Napisano 24 Stycznia 2024 Napisano 24 Stycznia 2024 Cześć, Moje projekty modelarskie to czasem samograje. 22 września 2022r. podzieliłem się z Wami fotografiami lokomotywy BR86 i dioramy w I wersji. link tutaj: Za Waszymi radami popracowałem nad podsypką (balastem) przy torowisku, uzupełniłem zieleń o krzaki i własnoręcznie kręcone choineczki. dodatkowo dodałem: GENERATOR DYMU DIODOWE OŚWIETLENIE MODUŁ MP3 z EFEKTAMI DŹWIĘKOWYMI oraz miesiąc temu przygotowałem załogę z Miniarta (zestaw German railroad staff) Poniżej zdjęcia i link do anglojęzycznego filmiku. Zapraszam do oglądania i subskrybowania kanału. Ciężko to idzie ... 19 subskrybentów...... a do współpracy z YT trzeba 1000. Wspomóżcie Koledzy 3 Cytuj
Marcin M. Napisano 24 Stycznia 2024 Napisano 24 Stycznia 2024 Piękna robota! Pobrudziłbym tylko moze bardziej podłogę w lokomotywie i węgla rozsypał. 1 Cytuj
PitersonL Napisano 24 Stycznia 2024 Autor Napisano 24 Stycznia 2024 to prawda, brudzenie podłogi i węgiel zwaloryzowałyby model jeszcze bardziej. Niestety na dioramie widać w zasadzie wyłącznie lewy profil lokomotywy. Wnętrze jest niezbyt widoczne i eksponowane. 1 Cytuj
Marcin M. Napisano 24 Stycznia 2024 Napisano 24 Stycznia 2024 2 minuty temu, PitersonL napisał: to prawda, brudzenie podłogi i węgiel zwaloryzowałyby model jeszcze bardziej. Niestety na dioramie widać w zasadzie wyłącznie lewy profil lokomotywy. Wnętrze jest niezbyt widoczne i eksponowane. Jak ktoś się uprze to dojrzy i wytknie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi