Erni Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia Malowałem, malowałem i w końcu skończyłem. Docelowo będą jeszcze figury i podstawka. Model Tamiya + Legend+Eduard+3d print elementy. Jestem zadowolony z efektu a Wam jak sie podoba? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia Super. Ładne cacko. A co to za malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia 33 minuty temu, Endrju napisał: ? Israel Defence Forces 9 godzin temu, Erni napisał: Super wyszedł ci ten Sherman , dodatki pierwsza klasa , oprócz tych figurek zrób jakąś małą podstawkę Erni żeby nie wyglądało że ,, Krol jest nagi ,, . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 27 Stycznia Autor Share Napisano 27 Stycznia Przecież napisałem że będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia Kapitalny, zawsze mi się podobał ten Sherman na koszernych sterydach, super wykonanie Pozdr ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia (edytowane) Zdecydowanie jestem na tak Edytowane 27 Stycznia przez grzesioc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia 5 godzin temu, Erni napisał: Przecież napisałem że będzie Mea culpa Erni, posypalem już glowę popiolem, wszystkiemu winne są te okulary słoneczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi