i1117 Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Cześć, właśnie skleiłem pojazd jak na zdjęciach. Zakładałem jak to się mówi "budowę weekendową", jedak zeszło mi z tym trochę więcej niż jeden weekend, choć i tak całkiem szybko jak na mnie. Wszystkich serdeczenie pozdrawiam. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Wygląda miodnie. Ale tak zapytam czy crows2 i granatnik to sf? Czy masz jakieś fotki że japońce to zamontowali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i1117 Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia 19 minutes ago, SnajperTBG said: Wygląda miodnie. Ale tak zapytam czy crows2 i granatnik to sf? Czy masz jakieś fotki że japońce to zamontowali ? SF w czystej postaci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia 2 godziny temu, i1117 napisał: SF w czystej postaci. Super wygląda ten samuraj, nigdy nie wiesz czy tego RWS-a nie dostanie bo ostatnio jest moda na montaż tego typu urządzeń . Poza tym to stanowisko aż tak nie rzuca się w oczy gorzej gdy pół modelu jest do wymiany i tak pozostaje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i1117 Napisano 17 Lutego Autor Share Napisano 17 Lutego Cześć, skończyłem kolor bazowy, tak to wyglda na ten moment. Będę brał się za kolejny etap, czyli oleje. Pozdrawiam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i1117 Napisano 5 Maja Autor Share Napisano 5 Maja Cześć, udało mi się trochę podziałać przez majówkę. Zrobiłem oleje, wash i obicia. Zacząłem też malowanie siatki maskującej - wrzucam kilka zdjęć testowych. Z głównych rzeczy do zrobienia zostało brudzenie. Pozdrawiam wszystkich! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i1117 Napisano 28 Lipca Autor Share Napisano 28 Lipca Cześć, popracowałem trochę nad podstawką, tak to się przedstawia na tą chwilę. Pozdrawiam! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 29 Lipca Share Napisano 29 Lipca Upiaszcz mocniej że tak powiem koła i cycuś glancuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i1117 Napisano 29 Lipca Autor Share Napisano 29 Lipca 1 hour ago, Lipstein said: Upiaszcz mocniej że tak powiem koła i cycuś glancuś Tak zrobię. Koła zacząłem brudzić, kiedy jeszcze nie wiedziałem, w jakim kierunku pójdzie podstawka. Teraz widać, że koła się od niej odcinają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i1117 Napisano 1 Września Autor Share Napisano 1 Września Model skończony. Zdjęcia wrzucę do Galerii. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi