zegeye Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Witam, model zacząłem budować w zeszłym roku na forum Britmodeller. Z ciekawości zajrzałem i tu do Was no i stwierdziłem że może wrzucę to tutaj to doda mi to animuszu do ukończenia projektu. Czytałem w warunkach, że model może być na różnych etapach ukończenia i nie ma z tym problemu. Myślę więc że i z moim problemu nie będzie. Obecnie po poskładaniu kadłuba męczę skrzydła. Do nich też mam żywiczny zestaw waloryzujący. Przerabiam mój model na nocny myśliwiec. Stąd ta nietypowo umieszczona lufa działka. Acha model kosztował 25 PLN wiec był raczej tani, co innego dodatki 8-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Robiłem kiedyś ten model, zwróć uwagę na spasowanie osłony kabiny z kadłubem. Ze względu na jej wielkość i kształt może nie przylegać idealnie, nie wiem czy nie będzie konieczne przyklejenie lub wzmocnienie CA i szlifowanie a potem polerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego No to podziwiam Twoje zmagania z tym sympatycznym modelem :. Wygląda fajnie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi