chorąży Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, chorąży napisał: Czy to zdjęcie z trafionym Bradleyem ma pomóc temu modelarzowi w ustaleniu wyglądu pojazdu jaki chce zbudować , czy pokazaniu iż dobry Bradlęy to martwy Bradley? Przecież na stronie poprzedniej można było wyczytać dlaczego ten temat powstał. Nie tak dawno pan Chorąży sam zamieścił posta aby wrzucać fotki do istniejących wątków , a takich o Ukrainie jest przecież już 4, a teraz sam zaczyna piąty . Edytowane 20 Lutego przez bulik58 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek68-38 Napisano 23 Lutego Autor Share Napisano 23 Lutego Pogrzebałem w necie na świecie. Ten typ gąsienic (T161) montowany jest na Bradley'ach od ok. 2 lat i jeszcze żaden producent ich nie ma ich w ofercie jako dodatek waloryzacyjny. Najprędzej pojawi się u Chińczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego W dniu 23.02.2024 o 21:01, darek68-38 napisał: Pogrzebałem w necie na świecie. Ten typ gąsienic (T161) montowany jest na Bradley'ach od ok. 2 lat i jeszcze żaden producent ich nie ma ich w ofercie jako dodatek waloryzacyjny. Najprędzej pojawi się u Chińczyków Nadal jesteś w czarnej dziurze, czyli brak ci traków , nie wiem co powstrzymało cię od wskazanego zakupu . Za mniejsze pieniądze miałbyś kompletny model, który nie różni się w niczym od Menga. Sklejając Mengowy model uważaj na wahacze , są bardzo delikatne i skore do łamania, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek68-38 Napisano 29 Lutego Autor Share Napisano 29 Lutego Zależy mi na wnętrzu. Mam pytanie, jak lepiej nanosić kamuflaż, zacząć od jasnych małych fragmentów, maskować i nanosić kolejne czy zacząć od bazowego green i nanieść mniejsze elementy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego 2 godziny temu, darek68-38 napisał: Zależy mi na wnętrzu. Mam pytanie, jak lepiej nanosić kamuflaż, zacząć od jasnych małych fragmentów, maskować i nanosić kolejne czy zacząć od bazowego green i nanieść mniejsze elementy? Lepiej by było gdybyś przeniósł temat modelu do działu ,, Warsztat,, , tutaj pozostaw miejsce do pisania o prawdziwym pojeździe. Temat malowania - już raz ci pisałem abyś bardziej uściślał pytania. Trudno odpowiadać gdy nie wiem jakie wybrałeś malowanie , Ukr używa pojazdów z różnym kamuflażem , oraz jaka jest różnica między małymi fragmentami a mniejszymi elementami ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi