Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam jakieś problemy z Photobucketem...Zdaję sobie sprawe z mało realistycznego wyglądu modelu robiłem na szybko "for sale". Przygotowywuje teraz na zawody Stuga III ausf.B Tamiya 1:48 staram się połączyć efekt z realizmem zobaczymy jaki będzie efekt końcowy.

Pozdrawiam

Michał

Napisano

Jak na modelik na szybko to nie jest źle, wręcz przeciwnie, super!

Napisano (edytowane)

Oto fragmenty mojego Stuga w skali 1:48 ( gotowe jakieś 60%) robie go na spokojnie bez zbędnego ciśnienia. Jak wychodzi oceńce sami...

Pozdrawiam

Michał

Edytowane przez Gość
Napisano

jak zwykle uraczyłeś nas stosem fotek o tym blitzu i kubełku trudno się wypowiedzieć, ale wygląda na fajne, mimo że nie są realistyczne zawsze lubiłem Twoje modele(lizus :P ) a co do stuga bardzo fajnie jak skończysz to koniecznie dużo fotek do galerii pzdr

Napisano (edytowane)

Fajnie wyszły ci te liny na tyn stugu

Edytowane przez Gość
Napisano

Ja tego stuga już gdzieś widziałem...

MWALLO czy to nie czasem ten sam co w poradniku modelarskim payo [/b]

Napisano
Tamten jest Sergiusza Peczka

http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=17&t=2707&st=0&sk=t&sd=a&hilit=stug+ausf

i bez urazy dla Michala ale dorownac warsztatowi Sergia

bedzie ciezko, widzac efekty mysle, ze nawet bardzo.

Ale na pewno warto podpatrywac bo Sergiusz to juz jest swiatowa

czolowka w pancerce : )

Zdaje sobie sprawę, że Sergiusz jest najlepszy w tym kraju i ciężko znaleść konkurencje dla niego. Siedze jednak w modelarstwie niepełne dwa lata mam w tej chwili 21, a Sergio 30 więc sporo przede mną (mam nadzieje ) --Trzeba równać do najlepszych.

Pozdrawiam

Michał

Napisano

SPOKO OKO

ja tylko Andrzeja uswiadamialem

a Ty Michal /mimo naprawde miodnych pracek mocno ponad poziom/

wiele tracisz, ze nie zakladasz watkow warsztatowych ;)

Napisano
Michał - Stug -pro robota - wygląda super.

Jak to ? Przecież w tym kraju pro to tylko Sergiusz.

A wracając do głównego tematu tego wątku, to jak tu coś oceniac na podstawie jednej fotki ?

Napisano

Nie za bardzo rozumiem twoje intencje Sebek jeśli chodzi o pro.....

W zakresie zdjęcia to ja nie mam problemu z identyfikacją tego że wychodzi świetnie ten stug, po za tym mogłem widzieć inne a tego nie wiesz.

pozdrawiam