MWALLO Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Modeliki na rozgrzewkę- taki mały zestawik-na szybko. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Hah znowu jakos mi zdjec brakuje... ;) efektownie aczkolwiek malo realistycznie troche... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Właśnie mało zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 23 Września 2008 Autor Share Napisano 23 Września 2008 Mam jakieś problemy z Photobucketem...Zdaję sobie sprawe z mało realistycznego wyglądu modelu robiłem na szybko "for sale". Przygotowywuje teraz na zawody Stuga III ausf.B Tamiya 1:48 staram się połączyć efekt z realizmem zobaczymy jaki będzie efekt końcowy. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Jak na modelik na szybko to nie jest źle, wręcz przeciwnie, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Ja na szybko taki zestawik bym pół roku robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 23 Września 2008 Autor Share Napisano 23 Września 2008 (edytowane) Oto fragmenty mojego Stuga w skali 1:48 ( gotowe jakieś 60%) robie go na spokojnie bez zbędnego ciśnienia. Jak wychodzi oceńce sami... Pozdrawiam Michał Edytowane 19 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Nie no jak narazie to dobrze jest Jak zrobiłes ten brud między i za kołami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 jak zwykle uraczyłeś nas stosem fotek o tym blitzu i kubełku trudno się wypowiedzieć, ale wygląda na fajne, mimo że nie są realistyczne zawsze lubiłem Twoje modele(lizus :P ) a co do stuga bardzo fajnie jak skończysz to koniecznie dużo fotek do galerii pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 (edytowane) Fajnie wyszły ci te liny na tyn stugu Edytowane 24 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Ja tego stuga już gdzieś widziałem... MWALLO czy to nie czasem ten sam co w poradniku modelarskim payo [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Tamten jest Sergiusza Peczka http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=17&t=2707&st=0&sk=t&sd=a&hilit=stug+ausf i bez urazy dla Michala ale dorownac warsztatowi Sergia bedzie ciezko, widzac efekty mysle, ze nawet bardzo. Ale na pewno warto podpatrywac bo Sergiusz to juz jest swiatowa czolowka w pancerce : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 24 Września 2008 Autor Share Napisano 24 Września 2008 Tamten jest Sergiusza Peczka http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=17&t=2707&st=0&sk=t&sd=a&hilit=stug+ausf i bez urazy dla Michala ale dorownac warsztatowi Sergia bedzie ciezko, widzac efekty mysle, ze nawet bardzo. Ale na pewno warto podpatrywac bo Sergiusz to juz jest swiatowa czolowka w pancerce : ) Zdaje sobie sprawę, że Sergiusz jest najlepszy w tym kraju i ciężko znaleść konkurencje dla niego. Siedze jednak w modelarstwie niepełne dwa lata mam w tej chwili 21, a Sergio 30 więc sporo przede mną (mam nadzieje ) --Trzeba równać do najlepszych. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 SPOKO OKO ja tylko Andrzeja uswiadamialem a Ty Michal /mimo naprawde miodnych pracek mocno ponad poziom/ wiele tracisz, ze nie zakladasz watkow warsztatowych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Michał - Stug -pro robota - wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Michał - Stug -pro robota - wygląda super. Jak to ? Przecież w tym kraju pro to tylko Sergiusz. A wracając do głównego tematu tego wątku, to jak tu coś oceniac na podstawie jednej fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Nie za bardzo rozumiem twoje intencje Sebek jeśli chodzi o pro..... W zakresie zdjęcia to ja nie mam problemu z identyfikacją tego że wychodzi świetnie ten stug, po za tym mogłem widzieć inne a tego nie wiesz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 25 Września 2008 Autor Share Napisano 25 Września 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi