Kowalec222 Posted February 8, 2024 Share Posted February 8, 2024 Witam, Do kawy i pączka Messer we włoskim sosie. Pozdrawiam 13 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RogerM Posted February 8, 2024 Share Posted February 8, 2024 (edited) Fajny, ładnie pomalowany, ładnie rozpięta linka anteny... Z rzeczy, które rzuciły mi się w oczy, tak na szybko to: kolor rur wydechowych mnie nie przekonuje, górne mocowania pasów pilota za bardzo cofnięte. Edited February 8, 2024 by RogerM dopisek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kowalec222 Posted February 8, 2024 Author Share Posted February 8, 2024 Dzięki za uwagi i obiecuję poprawę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RogerM Posted February 8, 2024 Share Posted February 8, 2024 (edited) Nie ma za co, jeszcze jedną rzecz zauważyłem - w tym zestawie Edek nie ułatwia i nie daje wyciętych świateł na końcach płata, jeśli modelarz chce je mieć na modelu to pozostaje ingerencja w plastik ale jak już wstawi światełka to ważna sprawa: klosze były przeźroczyste, a tylko żaróweczki kolorowe... Edited February 8, 2024 by RogerM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted February 8, 2024 Share Posted February 8, 2024 Świetny, tez takiego kiedyś popełniłem . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kowalec222 Posted February 8, 2024 Author Share Posted February 8, 2024 4 minuty temu, barszczo napisał: Świetny, tez takiego kiedyś popełniłem . Wiem, podgladałem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts