Kowalec222 Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Witam, Do kawy i pączka Messer we włoskim sosie. Pozdrawiam 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego (edytowane) Fajny, ładnie pomalowany, ładnie rozpięta linka anteny... Z rzeczy, które rzuciły mi się w oczy, tak na szybko to: kolor rur wydechowych mnie nie przekonuje, górne mocowania pasów pilota za bardzo cofnięte. Edytowane 8 Lutego przez RogerM dopisek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 8 Lutego Autor Share Napisano 8 Lutego Dzięki za uwagi i obiecuję poprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego (edytowane) Nie ma za co, jeszcze jedną rzecz zauważyłem - w tym zestawie Edek nie ułatwia i nie daje wyciętych świateł na końcach płata, jeśli modelarz chce je mieć na modelu to pozostaje ingerencja w plastik ale jak już wstawi światełka to ważna sprawa: klosze były przeźroczyste, a tylko żaróweczki kolorowe... Edytowane 8 Lutego przez RogerM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Świetny, tez takiego kiedyś popełniłem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 8 Lutego Autor Share Napisano 8 Lutego 4 minuty temu, barszczo napisał: Świetny, tez takiego kiedyś popełniłem . Wiem, podgladałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi