Tomek Mroczkowski Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Witam! i zapraszam do kibicowania Model będzie w malowniu Germany 1990 bez dodatków i jak to u mnie malowany pędzlem więc proszę o wyrozumiałość zdjęcia: Koła nie są przyklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Września 2008 Autor Share Napisano 23 Września 2008 Witam prace ida jak szalone teraz potzrbuje rady czy dobrze robię??? W rzeczywistości kolory są ciemniejsze CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Tutaj masz ciekawą stronkę o tym modelu. Możesz poprawić te błędy jakie popełniła Italka http://vodnik.republika.pl/pages/m923a1-mods/m923a1-mods.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Września 2008 Autor Share Napisano 24 Września 2008 Cześć wszystkim! 93mati Dzięki widziałem te stronę I może popróbuje coś zmienić, ale nie ma na co narzekać tylko Italeri robi M923 w 35 No się coś ruszyło: Rama pomalowana tak samo jak elementy zawieszenia postanowiłem również zrezygnować z obić w kabinie Nie wiem ale kolory naprawdę są ciemniejsze gdzieś ok 18 dam kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Września 2008 Autor Share Napisano 25 Września 2008 Witam po dniu zmagań wyskrobałem tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Usuń ślady po łączeniu form na wydechu i na tej "rurce" po drugiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Dlaczego on jest taki fluorescencyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Bo to jest forest green Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Września 2008 Autor Share Napisano 25 Września 2008 Usuń ślady po łączeniu form na wydechu i na tej "rurce" po drugiej stronie Usunięte Dlaczego on jest taki fluorescencyjny? Aparat robi przekłamane zdjęcia naprawdę jest ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi