bulik58 Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego (edytowane) TAKOM - Zapowiedzi i nowości Edytowane 13 Lutego przez bulik58 Prosżę o kompletne skasowanie tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego (edytowane) Dziękuję za przeniesienie na właściwą/starą stronę. Post do USUNIĘCIA. Pozdrawiam Krzysztof Edytowane 14 Lutego przez meser262 Aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego 48 minut temu, meser262 napisał: Po co dublujesz temat o firmie Takom w dziale "Nowości i In-Boxy" - ma już 14 stron? Wprowadzi to zamieszanie. Czy dubluję to szczerze mówiąc nie wiem , bo tym razem nie sprawdzałem , ale wracając do Takoma , parokrotnie próbowałem wrzucić jakiś komentarz dotyczący firmy X i wtedy okazywało się iż ta jedna firma czy też jeden temat ma wiele różnych wpisów , wystarczy drobna zmiana w tytule . Poniżej masz przykład , 7 różnych wpisów dotyczących jednej tylko firmy, czy to wszystkie nie wiem bo nie sprawdzałem. Do którego byś się podczepił... i takich przykładów znajdziesz więcej , sądzę że winne jest nazewnictwo , jako pierwsze jest słowo ,, Zapowiedzi ,, a nazwa firmy na końcu. W ten sposób np. firma Border będzie na 10 stronie , zamiast na 1 stronie czyli zaraz po tematach na literę A. Ktoś kto szuka Bordera często nie będzie przeszukiwał wszystkich stron tylko zmieni nazwę i masz kolejny ,,nowy,, wątek w starym temacie. Według mnie to nazwa firmy/tematu powinna być na początku a ,, Zapowiedz i nowości w dalszej kolejności , wtedy wszystkie poruszane tematy ułożą się według abecadła, A do A , B do B, itd , chyba że ktoś użyje innej formuły wpisywania. M1A1Abrams Ukraine/Poland 2in1 Limited Edition (Rye Field 5106) M-ATV 1/35 RYE FIELD MODEL Easy Eight z Rye Field Model Rye Field Sturmtiger In-box Challenger 2 TES- RFM 1/35 Polski Abrams w 1/35 In-Box Leopard 2A7 RFM 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego (edytowane) Post do USUNIĘCIA. Pozdrawiam Krzysztof Edytowane 14 Lutego przez meser262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego 33 minuty temu, meser262 napisał: Po co dublować kolejną stronę? Teraz Wiesz że takowa już istnieje. Pozdrawiam Krzysztof Jaki masz pomysł na to aby tą czy inna stronę nie dublować, i uniknąć kolejnych takich przypadków ? Czy też tak pozostawić i patrzeć na to jak jakiś temat zamienia się w telenowelę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego (edytowane) Post do USUNIĘCIA. Pozdrawiam Krzysztof Edytowane 14 Lutego przez meser262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego (edytowane) @bulik58to nie prościej dodać potrzebny wątek do obserwowanych ? , wtedy wchodzisz w ustawienia i znajdujesz zawartość, nie trzeba szukać po stronach. Edytowane 12 Lutego przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 13 Lutego Autor Share Napisano 13 Lutego W dniu 12.02.2024 o 17:32, Evildead napisał: @bulik58to nie prościej dodać potrzebny wątek do obserwowanych ? , wtedy wchodzisz w ustawienia i znajdujesz zawartość, nie trzeba szukać po stronach. Evil - zapisywać bym musiał niestety większość wątków w tym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego A może narzędzie SZUKAJ. PO PROSTU. chyba nie jest to skomplikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi