grzegorz75 Napisano 8 Sierpnia 2006 Share Napisano 8 Sierpnia 2006 Właśnie dostałem przesyłkę .Model jednostki do stawiania boi Skala 1/40 Długość 960mm Szerokość 220mm Wielkie pudło zawiera - laminatowy kadłub , arkusz elementów fototrawionych , 10 arkuszy pcv z rozrysowanymi na nich częściami , garsć elementów z białego metalu - drabinki , elementy wyposażenia , załoga itp , kiść drutów , plastikowych rurek i profili , dwa arkusze wydmuszek vacu , arkusz z kalkami , instrukcję w dwóch językach oraz dwa arkusze z planami . Moze mało widziałem , ale zbudowałem już kilka modeli , ten jednak posiada wg mnie najwyższy stopień trudności , i czeka mnie po smicie bardzo dużo ciężkiej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 9 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2006 elementy z białego metalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 Tak z ciekawosci zapytam, ile takie cudo kosztuje? Modelik zapowiada sie ciekawie, bedzie jakas relacja z budowy na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 10 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2006 oczywiscie ze będzie a tu link do strony producenta www.modelslipway.com/complete1.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Sierpnia 2006 Share Napisano 11 Sierpnia 2006 to ma być balast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi