grzegorz75 Napisano 8 Sierpnia 2006 Napisano 8 Sierpnia 2006 Właśnie dostałem przesyłkę .Model jednostki do stawiania boi Skala 1/40 Długość 960mm Szerokość 220mm Wielkie pudło zawiera - laminatowy kadłub , arkusz elementów fototrawionych , 10 arkuszy pcv z rozrysowanymi na nich częściami , garsć elementów z białego metalu - drabinki , elementy wyposażenia , załoga itp , kiść drutów , plastikowych rurek i profili , dwa arkusze wydmuszek vacu , arkusz z kalkami , instrukcję w dwóch językach oraz dwa arkusze z planami . Moze mało widziałem , ale zbudowałem już kilka modeli , ten jednak posiada wg mnie najwyższy stopień trudności , i czeka mnie po smicie bardzo dużo ciężkiej pracy Cytuj
Łukasz S. Napisano 10 Sierpnia 2006 Napisano 10 Sierpnia 2006 Tak z ciekawosci zapytam, ile takie cudo kosztuje? Modelik zapowiada sie ciekawie, bedzie jakas relacja z budowy na forum? Cytuj
grzegorz75 Napisano 10 Sierpnia 2006 Autor Napisano 10 Sierpnia 2006 oczywiscie ze będzie a tu link do strony producenta www.modelslipway.com/complete1.shtml Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi