kopeć Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 (edytowane) Mój pierwszy model robiony na poważnie (jak chodziłem do przedszkola i podstawówki po prostu upaćkałem model klejem,bez szlifowania itp) Model ukończony dość dawno ale nie miałem czasu na wrzucenie fotek do galerii.Jako,że zamierzam się niedługo zabrać za kolejny proszę o szczerą krytykę,żeby zrobić mniej błędów przy kolejnym. Zdjęcia niestety nie najlepsze skala 1:72 Edytowane 25 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Jaka skala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Chciałbym tak zaczynać. Zdjęcia trochę niewyraźne, ale modelik na prawdę jak na pierwszy bardzo fajny. Skala to 1:72, a malowanie to Tunezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Skala to 1:72, a malowanie to Tunezja. Firma Italeri, a Pzkpfw III to wersja ausf. N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 szczególnie razi mnie karabin, zdjęcia jak wcześniej wspomniałeś są deczko kiepskie, ale nie mam więcej większych zastrzeżeń do tego modeliku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 No ładny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 KM do wywalenia, reszta bez większych zastrzeżeń, także ŁAP SIĘ PAN ZA NASTĘPNY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopeć Napisano 25 Września 2008 Autor Share Napisano 25 Września 2008 Karabin jest zrobiony z igły lekarskiej jak mi poradzono na forum jednak jest trochę za gruby,jak wpadnie mi w ręce cieńsza to ją zamienię ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 za gruby Nie, jest stanowczo za długi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Przede wszystkim za długi, ale reszta bardzo fajna jak na skalę 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 za gruby Nie, jest stanowczo za długi. zdecydowanie chodzi o długość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi