ams Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego (edytowane) Jeszcze raz witam. Zachęcony przychylnymi opiniami o Hayatku przedstawiam Mustanga. P-51D Mustang w malowaniu Kapt. Weaver'a. (Pin-upka, wronki i nr ogonowy - produkcja własna, drukowana w MF-Zone) Pozdrawiam Edytowane 21 Lutego przez ams 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego Ogólnie fajny tylko moim zdaniem wash za mocny i jakbyś dał szary byłoby subtelniej Jestem na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 22 Lutego Autor Share Napisano 22 Lutego (edytowane) 4 godziny temu, Adamo722 napisał: ...tylko moim zdaniem wash za mocny i jakbyś dał szary byłoby subtelniej... Zgadza się... Jednak model to skala 72 i takie duże foty przerysowują wash. Na żywo nie rzuca si ę tak bardzo w oczy. Niemniej zgodnie z sugestią zapuściłem większość linii szarym, który rozjaśnił te czarne "krechy". Dzięki za opinie Edytowane 22 Lutego przez ams Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego Fany konik. Tylko pomaluj światła pozycyjne/ te cycki na końcach skrzydeł. Chyba że są a nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi