Boros Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Cześć ma ktoś do sprzedania kalkomanie do czołgu Leopard jak w temacie. Jestem też zainteresowany samą instrukcja zawierającą schemat malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Schemat malowania masz cały czas dostępny (do ściągnięcia) na stronie ToRo Model --> http://www.toro-model.home.pl/pliki/35d01e.htm Kalkomanii z tego zestawu już dawno nie ma... Cały czas jest dostępny zestaw 35D64 gdzie masz dwa Leo 2A4 i dwa Leo 2A5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 25 Lutego Autor Share Napisano 25 Lutego Dziękuję za odpowiedź. Schemat malowania to już coś, a wspomniane kalkomanie też znalazłem. Pisząc ten post liczyłem na to że może ktoś sklejał wersję A5 i reszta została w magazynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Kalkomanie możesz zamówić w Jadar Hobby. Sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi