Boros Napisano 25 Lutego 2024 Napisano 25 Lutego 2024 Cześć ma ktoś do sprzedania kalkomanie do czołgu Leopard jak w temacie. Jestem też zainteresowany samą instrukcja zawierającą schemat malowania. Cytuj
gajowy z wąsami Napisano 25 Lutego 2024 Napisano 25 Lutego 2024 Schemat malowania masz cały czas dostępny (do ściągnięcia) na stronie ToRo Model --> http://www.toro-model.home.pl/pliki/35d01e.htm Kalkomanii z tego zestawu już dawno nie ma... Cały czas jest dostępny zestaw 35D64 gdzie masz dwa Leo 2A4 i dwa Leo 2A5 Cytuj
Boros Napisano 25 Lutego 2024 Autor Napisano 25 Lutego 2024 Dziękuję za odpowiedź. Schemat malowania to już coś, a wspomniane kalkomanie też znalazłem. Pisząc ten post liczyłem na to że może ktoś sklejał wersję A5 i reszta została w magazynku. Cytuj
grzesioc Napisano 25 Lutego 2024 Napisano 25 Lutego 2024 Kalkomanie możesz zamówić w Jadar Hobby. Sprawdzone. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi