Bartosz Ciesielski Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Jakiś czas w moim warsztacie czekał na dokończenie Pz1 z Dragona. Generalnie model prosto z pudełka do tego figurka z żywicy troszke poprzerabiana żeby pasowała na 1939 rok 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badis Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Logika nakazywałaby aby jechał w drugą stronę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 25 Lutego Autor Share Napisano 25 Lutego (edytowane) 38 minut temu, Badis napisał: Logika nakazywałaby aby jechał w drugą stronę. Przyznaje się nie zwróciłem uwagi ale już poprawione Edytowane 25 Lutego przez Bartosz Ciesielski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Fajna scenka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 25 Lutego Autor Share Napisano 25 Lutego Teraz, Evildead napisał: Fajna scenka Jakoś tak wpadłem na pomysł jak szukałem fotek malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego Tak w ogóle to sympatyczne. W szczególe już trochę słabiej. Podoba się kamuflaż. Filmowiec też jest spoko. Może za żółte włosy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego Ciekawa scenka. Ja bym jeszcze pochylił się nad figurką. Przede wszystkim spodnie mają zły kolor i nie powinny być w tej samej barwie co bluza. Mundury miały wtedy kolory: bluza zielony Feldgrau i spodnie w odcieniu bardziej szarym Steingrau. Nie widać jaki kolor mają naramienniki i kołnierz bluzy, ale jeśli to ciemny, butelkowy zielony to jest ok. Do tego ten pas. Bluza posiadała zamontowane 4 haki mundurowe do podpierania pasa z całym oporządzeniem. Nie ma fizycznej możliwości żeby pas tak wisiał mówiąc w cudzysłowiu ''na jajach" Na przykładzie tej ilustracji z zestawu Dragona można w stopniu ogólnym zapoznać się z odcieniami bluzy i spodni na wrześniowym mundurze WH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 26 Lutego Autor Share Napisano 26 Lutego 7 godzin temu, PiterATS napisał: Ciekawa scenka. Ja bym jeszcze pochylił się nad figurką. Przede wszystkim spodnie mają zły kolor i nie powinny być w tej samej barwie co bluza. Mundury miały wtedy kolory: bluza zielony Feldgrau i spodnie w odcieniu bardziej szarym Steingrau. Nie widać jaki kolor mają naramienniki i kołnierz bluzy, ale jeśli to ciemny, butelkowy zielony to jest ok. Do tego ten pas. Bluza posiadała zamontowane 4 haki mundurowe do podpierania pasa z całym oporządzeniem. Nie ma fizycznej możliwości żeby pas tak wisiał mówiąc w cudzysłowiu ''na jajach" Na przykładzie tej ilustracji z zestawu Dragona można w stopniu ogólnym zapoznać się z odcieniami bluzy i spodni na wrześniowym mundurze WH co do pasa to w chlebaku ma akumulator do kamery, i pagony ma ciemno zielone z jasną obwódką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi