PiotrekM Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego Rozpoczynam szybki warsztat. Zastanawiam się nad kolorami. Poniżej kilka kolorowych zdjęć. W mojej ocenie cały pojazd był pomalowany RAL 8000 gelbbraun, Na zewnątrz dodane kamo RAL7008 graugrun czyli khaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego Drugie zdjęcie to fotka Twojego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekM Napisano 29 Lutego Autor Share Napisano 29 Lutego Tak, to mój model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego Folia na siedzeniach zwykła, czy samoprzylepna? Fajnie się ułożyła. Usuń może wycieraczki z zrób z jakiegoś blaszanego złomu, troszę pancernie wyglądają naprzeciw reszty subtelnych przeróbek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekM Napisano 29 Lutego Autor Share Napisano 29 Lutego Dzięki, to folia samoprzylepna z taśmy. Wycieraczki będę przerabiał. Detale sam robię ze złomu, jeszcze kilka i będę malować. Chcę go szybko skończyć. Mam sporo modeli rozgrzebanych, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekM Napisano 10 Marca Autor Share Napisano 10 Marca Dorobiłem kilka detali. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekM Napisano 2 Kwietnia Autor Share Napisano 2 Kwietnia (edytowane) Czarny podkład następnie piaskowy gelbbraun. Edytowane 2 Kwietnia przez PiotrekM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi