wojtek Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Po trzech latach przerwy z modelarstwem w skali 1:35 zaopatrzyłem się w coś takiego jak na fotkach. Trochę "tuningu" na mordkę i brudzenia ubranka. Czy to jeszcze modelarstwo czy już kolekcjonerstwo. Ciekaw jestem waszych opinii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Orzeszku włoski! Na tym zbliżeniu facjaty wygląda jakby miał zaraz wyjść z ekranu i przywalić mi tym tłuczkiem zza paska. Świetnie wykonane szczególiki i malowanie Masz coś więcej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubid Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 wbiło mnie w fotel i nie zapowiada się żebym szybko z niego wyszedł Coś pięknego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek Posted September 27, 2008 Author Share Posted September 27, 2008 No to skoro się podoba jeszcze kilka: Przedstawiciel dywizji "Totenkopf ": Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Trochę "tuningu" na mordkę i brudzenia ubranka. Zgodnie z Twoim podpisem skontaktowałem się z lekarzem i jednak postanowiłem skontaktować się z Tobą: czy ta figurka to "gotowiec" a Ty ją "dopieściłeś"? Jeżeli tak, to jaka firma wykonuje to (nie jestem dobry w tym temacie, jeżeli to "oczywista oczywistość, to przepraszam)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek Posted September 27, 2008 Author Share Posted September 27, 2008 Myślałem,że to jest wszystkim wiadome. . To produkty Dragona i firmy DID (Dragon in Dreams). Są to figury o ruchomych stawach, mundury są szyte. Dopieszczanie polega na poprawieniu twarzy, dorobieniu lub przerobieniu wszelkiego rodzaju pasków na skórzane ( jeśli mamy do czynienia z plastikowymi). Pobrudzeniu całości, ewentualnej wymianie wyposażenia itp. Trochę tego sprzedaję na Allegro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Żeby jeszcze faszysta jeden z drugim gadać umiał... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow FoX Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 (edited) to mówisz, że przerzuciłeś się na lalki bardzo fajne twarzyczki musisz wypominać :P Edited September 28, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek Posted September 27, 2008 Author Share Posted September 27, 2008 Raczej przeRZuciłem . Tak wygląda MG - wsztstko metalowe, taśma z pojedyńczych metalowych naboi, lufa wyciągana jak w oryginale. Stelaż regulowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts