wojtek Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Po trzech latach przerwy z modelarstwem w skali 1:35 zaopatrzyłem się w coś takiego jak na fotkach. Trochę "tuningu" na mordkę i brudzenia ubranka. Czy to jeszcze modelarstwo czy już kolekcjonerstwo. Ciekaw jestem waszych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Orzeszku włoski! Na tym zbliżeniu facjaty wygląda jakby miał zaraz wyjść z ekranu i przywalić mi tym tłuczkiem zza paska. Świetnie wykonane szczególiki i malowanie Masz coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 wbiło mnie w fotel i nie zapowiada się żebym szybko z niego wyszedł Coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 27 Września 2008 Autor Share Napisano 27 Września 2008 No to skoro się podoba jeszcze kilka: Przedstawiciel dywizji "Totenkopf ": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Trochę "tuningu" na mordkę i brudzenia ubranka. Zgodnie z Twoim podpisem skontaktowałem się z lekarzem i jednak postanowiłem skontaktować się z Tobą: czy ta figurka to "gotowiec" a Ty ją "dopieściłeś"? Jeżeli tak, to jaka firma wykonuje to (nie jestem dobry w tym temacie, jeżeli to "oczywista oczywistość, to przepraszam)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 27 Września 2008 Autor Share Napisano 27 Września 2008 Myślałem,że to jest wszystkim wiadome. . To produkty Dragona i firmy DID (Dragon in Dreams). Są to figury o ruchomych stawach, mundury są szyte. Dopieszczanie polega na poprawieniu twarzy, dorobieniu lub przerobieniu wszelkiego rodzaju pasków na skórzane ( jeśli mamy do czynienia z plastikowymi). Pobrudzeniu całości, ewentualnej wymianie wyposażenia itp. Trochę tego sprzedaję na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Żeby jeszcze faszysta jeden z drugim gadać umiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 (edytowane) to mówisz, że przerzuciłeś się na lalki bardzo fajne twarzyczki musisz wypominać :P Edytowane 28 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 27 Września 2008 Autor Share Napisano 27 Września 2008 Raczej przeRZuciłem . Tak wygląda MG - wsztstko metalowe, taśma z pojedyńczych metalowych naboi, lufa wyciągana jak w oryginale. Stelaż regulowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi