kuziem Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca Cześć, Kupiłem ostatnio zestaw farb do malowania PZL 11c od Arma hobby. Wybrałem farby od hataki z serii blue. Natomiast jeden kolor musiałem dokupić i omyłkowo dokupiłem hatake z serii Orange. Jako, że jestem początkujący i maluje pędzlem to moje pytanie jest czy jestem w stanie pomalować coś tą farbą przy użyciu pędzla. Raczej to będzie to jakiś mały element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Pomarańcze są przeznaczone do malowania aerografem, są fabrycznie dość dobrze "rozbełtane" - będzie trudno pomalować coś pędzlem tak żeby wyglądało sensownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Przedewszystkim, niebieskie to farby akrylowe, a pomarańcza to celuloza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca 21 godzin temu, kuziem napisał: Raczej to będzie to jakiś mały element. Ale co konkretnie? Bo powierzchni tym nie ogarniesz, ale jakieś pojedyńcze drobiazgi można śmiało próbować 4 godziny temu, Moses napisał: niebieskie to farby akrylowe, a pomarańcza to celuloza niby tak, ale jednak nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi