Ostach Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Ale piszą już dłuższy czas, że chwilowy brak. Mimo to można zamówić spokojnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Października 2008 Autor Share Napisano 1 Października 2008 Ale piszą już dłuższy czas, że chwilowy brak. Mimo to można zamówić spokojnie? Raczej zamawiaj to co jest dostępne, ten zestaw był 3 dni temu dostępny i został już do mnie wysłany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 Października 2008 Autor Share Napisano 9 Października 2008 Po kilkudniowym macaniu wyprasek stwierdzam, że model jak i sam czołg są piękne, ale... Pierwsza rzecz, która mnie u Dragona rozp... to jak zwykle ten ich niejasny sposób opisywania montażu w instrukcji. U Tamki w instrukcji wszystko ładnie jest opisane, ta część do tej wersji czołgu, ta do tamtej, a u DML-a k.. samemu śledztwo trzeba przeprowadzać. Druga rzecz, w zestawie są dwie lufy, toczona i plastikowa, po obejrzeniu tychże osłupiałem. Pierwszy raz widzę żeby toczona lufa była gorsza od plastikowej ! Na metalowej brakuje nitów i jakiś tam otworków. W związku z nie jasną instrukcją mam pytanko, czy ma ktoś z was jakieś plany Abramsów HC, albo zdjęcia czołgu "Ancient One" ? Przez kilka dni zebrałem kilkadziesiąt zdjęć Abramsów z Iraku 2003, ale tego który mnie interesuje brak. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 zdjęcia czołgu "Ancient One" a czy ty musisz robić to samo malowanie co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 Października 2008 Autor Share Napisano 9 Października 2008 zdjęcia czołgu "Ancient One" a czy ty musisz robić to samo malowanie co ja Już nie, bo znalazłem foty "All bout da bones" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Już nie, bo znalazłem foty "All bout da bones" Mr. Green poprostu powiedz że nie chciałeś ze mną zaczynać oczywiście jak ktoś ma foty ancient one to prosze sie nie krępować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 hej wszystkim, dawno mnie tu nie było i chciałem zapytac czy może znajdę gdziś tu fotorelację z budowy tegoż modelu ( abrams aim z dragona )?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 hej wszystkim, dawno mnie tu nie było i chciałem zapytac czy może znajdę gdziś tu fotorelację z budowy tegoż modelu ( abrams aim z dragona )?? Nieskromnie zapodam swoją relację, dość starą swoją drogą: viewtopic.php?t=2914&start=0 Tu są inne: viewtopic.php?t=7974 viewtopic.php?t=9056 Wersja HA: viewtopic.php?t=9171 No i parę innych też się znadzie, pobaw się wyszukiwarką. Hej Seb, jak z Twoim Abramsikiem? Bo ja zaczynam kolejnego na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 24 Listopada 2008 Autor Share Napisano 24 Listopada 2008 Hej Seb, jak z Twoim Abramsikiem? Bo ja zaczynam kolejnego na święta Najpierw kolejny Tygrys, potem Abrams, może się załapie jeszcze na konkurs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi