Skocz do zawartości

M1A1 AIM Abrams Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ale piszą już dłuższy czas, że chwilowy brak. Mimo to można zamówić spokojnie?

Raczej zamawiaj to co jest dostępne, ten zestaw był 3 dni temu dostępny i został już do mnie wysłany.

Napisano

Po kilkudniowym macaniu wyprasek stwierdzam, że model jak i sam czołg są piękne, ale...

Pierwsza rzecz, która mnie u Dragona rozp... to jak zwykle ten ich niejasny sposób opisywania montażu w instrukcji. U Tamki w instrukcji wszystko ładnie jest opisane, ta część do tej wersji czołgu, ta do tamtej, a u DML-a k.. samemu śledztwo trzeba przeprowadzać.

Druga rzecz, w zestawie są dwie lufy, toczona i plastikowa, po obejrzeniu tychże osłupiałem. Pierwszy raz widzę żeby toczona lufa była gorsza od plastikowej ! Na metalowej brakuje nitów i jakiś tam otworków.

W związku z nie jasną instrukcją mam pytanko, czy ma ktoś z was jakieś plany Abramsów HC, albo zdjęcia czołgu "Ancient One" ?

Przez kilka dni zebrałem kilkadziesiąt zdjęć Abramsów z Iraku 2003, ale tego który mnie interesuje brak.

Pzdr

Napisano
zdjęcia czołgu "Ancient One"

a czy ty musisz robić to samo malowanie co ja

Już nie, bo znalazłem foty "All bout da bones"

Napisano
Już nie, bo znalazłem foty "All bout da bones" Mr. Green

poprostu powiedz że nie chciałeś ze mną zaczynać

oczywiście jak ktoś ma foty ancient one to prosze sie nie krępować

• 1 month later...
Napisano

hej wszystkim, dawno mnie tu nie było i chciałem zapytac czy może znajdę gdziś tu fotorelację z budowy tegoż modelu ( abrams aim z dragona )??

Napisano
hej wszystkim, dawno mnie tu nie było i chciałem zapytac czy może znajdę gdziś tu fotorelację z budowy tegoż modelu ( abrams aim z dragona )??

Nieskromnie zapodam swoją relację, dość starą swoją drogą:

viewtopic.php?t=2914&start=0

Tu są inne:

viewtopic.php?t=7974

viewtopic.php?t=9056

Wersja HA:

viewtopic.php?t=9171

No i parę innych też się znadzie, pobaw się wyszukiwarką.

Hej Seb, jak z Twoim Abramsikiem? Bo ja zaczynam kolejnego na święta

Napisano
Hej Seb, jak z Twoim Abramsikiem? Bo ja zaczynam kolejnego na święta

Najpierw kolejny Tygrys, potem Abrams, może się załapie jeszcze na konkurs.