LukMas Posted March 7, 2024 Share Posted March 7, 2024 Hej Przypadkowa wizyta w sklepie modelarskim sprawiła, że po wielu latach wróciłem do modelarstwa. Przedstawiam Leoparda w poligonowej wersji. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted March 8, 2024 Share Posted March 8, 2024 Więcej wiekszych zdjęć, bo wygląda to dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAHR Posted March 8, 2024 Share Posted March 8, 2024 No bardzo udany powrót do modelarstwa ci powiem. Po ogólnym wyglądzie i zastosowanych efektach nie trudno się domyślić jakim modelem się inspirowałeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukMas Posted March 8, 2024 Author Share Posted March 8, 2024 44 minuty temu, FAHR napisał: No bardzo udany powrót do modelarstwa ci powiem. Po ogólnym wyglądzie i zastosowanych efektach nie trudno się domyślić jakim modelem się inspirowałeś Youtube wspomagał w wielu kwestiach. Na przestrzeni dekady rynek modelarski bardzo poszedł do przodu. W tej całej masie produktów nadal czuję się jak dziecko we mgle. Główną inspiracją były zdjecia autentycznych pojazdów jak i tutoriale. Model ten traktowałem jako doświadczalny ale tak czy inaczej włożyłem w niego wiele serca. Aktualnie pracuję nad Tigerem i mam już na niego ciekawą wizję . W sumie, niegłupim pomysłem byłoby pokazac to na warsztacie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts