LukMas Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Hej Przypadkowa wizyta w sklepie modelarskim sprawiła, że po wielu latach wróciłem do modelarstwa. Przedstawiam Leoparda w poligonowej wersji. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca Więcej wiekszych zdjęć, bo wygląda to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca No bardzo udany powrót do modelarstwa ci powiem. Po ogólnym wyglądzie i zastosowanych efektach nie trudno się domyślić jakim modelem się inspirowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukMas Napisano 8 Marca Autor Share Napisano 8 Marca 44 minuty temu, FAHR napisał: No bardzo udany powrót do modelarstwa ci powiem. Po ogólnym wyglądzie i zastosowanych efektach nie trudno się domyślić jakim modelem się inspirowałeś Youtube wspomagał w wielu kwestiach. Na przestrzeni dekady rynek modelarski bardzo poszedł do przodu. W tej całej masie produktów nadal czuję się jak dziecko we mgle. Główną inspiracją były zdjecia autentycznych pojazdów jak i tutoriale. Model ten traktowałem jako doświadczalny ale tak czy inaczej włożyłem w niego wiele serca. Aktualnie pracuję nad Tigerem i mam już na niego ciekawą wizję . W sumie, niegłupim pomysłem byłoby pokazac to na warsztacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi