R+ Napisano 20 Września 2006 Autor Share Napisano 20 Września 2006 Dzieks za opinie Jako że z rozpoczęciem szkoły nie mam zabardzo czasu to na dziś zrobiłem już cały silnik i można go zamontować na ramie. Kabina wylądowała w docie. Fotki silnika: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Jednak się na coś przydałem Silniczek wygląda fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 26 Września 2006 Autor Share Napisano 26 Września 2006 Dzięks Praetorian No i kolejne poczynania: AMT nie dało rury do pojedyńczego wydechu więc takową musiałem dorobić + silnik i pare akcesoriów zostało na stałe przyklejone do ramy (pasy na bakach są tymczasowe).Chetnie widziane uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Września 2006 Share Napisano 26 Września 2006 Wydech jak narazie jest ok, po obróbce rury będzie całkiem Dlaczego obejmy na zbiornikach są tymczasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 27 Września 2006 Autor Share Napisano 27 Września 2006 Na dole po zamontowaniu okazały się za krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 27 Września 2006 Share Napisano 27 Września 2006 A może tak zrobisz samemu obejmy naprzykład z karty telefonicznej ?? Układ wydechowy prezentuje siędobrze. Podszlifujesz troszku, użyjesz troszku szpachli i będzie gitarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 27 Września 2006 Share Napisano 27 Września 2006 Jak narazie jest bardzo ładnie! Jak by co to polecam się na przyszłość (wszystkim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 2 Października 2006 Autor Share Napisano 2 Października 2006 Rama całkowicie skończona i amen z nią: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 GMC miał chyba dwa kominy wydechowe, dlaczego przerobiłeś na jeden w każdym razie poradziłeś sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 2 Października 2006 Autor Share Napisano 2 Października 2006 Od początku miałem założenie, że będzie jeden komin. Ja tylko dorobiłem wydech. A i tak miałem do wyboru zrobić wersje z jednym kominem lub dwoma: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 8 Października 2006 Autor Share Napisano 8 Października 2006 Deska pomalowana: w tym jestem zupełnie początkującym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 Deska bardzo ładnie pomalowana ( jeszcze nigdy w życiu nie widziałem takiej deski ) oby tak dalej szły pracę nad modelel powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 No mnie też się podoba Lubię jak deska jest pomalowana a nie kładziona kalkomania... Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 9 Października 2006 Share Napisano 9 Października 2006 Ciekawy układ deski, też jeszcze nie spotkałem się z takim układem/kształtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 11 Listopada 2006 Autor Share Napisano 11 Listopada 2006 Po 2 kąpielach w płynie hamulcowym postanowiłem że teraz zrobie drzwi a potem pomaluje. Drzwi tymczasowo wstawione ale jest uno pikolo problemo: a więc gdy zamykam drzwi jest szpara, dosyć pokażna nawet, czy mam to tak zostawić czy jakoś zapchać co o tym sądzicie? A oto i szpara: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Listopada 2006 Share Napisano 11 Listopada 2006 Proponuję zawiasy wstawić od wewnętrznej strony kabiny wtedy drzwi dojdą do przodu a w otworze (od strony klamki) wkleić i zaszpachlować pręcik polisterynowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 12 Listopada 2006 Autor Share Napisano 12 Listopada 2006 Mnie bardziej zalezy na tym żeby te zawiasy były jednak na zewnątrz i dziś tak sobie obmyślałem jak je zrobić żeby tej szpary tak nie było widadać. Poprostu zeszlifuje troche te punkty w drzwiach i kabinie żeby wpuścić w nie zawiasy. Co prawda nie najlepiej dopasowane ale narazie chciałem zobaczyć jak to wyjdzie a wyszło już bez tej szpary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 13 Listopada 2006 Share Napisano 13 Listopada 2006 No teraz to lepiej wygląda. Duuuży plus za pomysłowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Listopada 2006 Share Napisano 13 Listopada 2006 Poponowałem dać zawiasy od wewnątrz bo te punkty na drzwiach to są odwzorowane zawiasy. Teraz trochę dziwie będzie to wyglądać zawiasy na zawiasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 13 Listopada 2006 Autor Share Napisano 13 Listopada 2006 Dzieki Marcin. Tornado jeszcze nie jest za późno, moge jeszcze zeszlifować te stare zawiasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 19 Listopada 2006 Autor Share Napisano 19 Listopada 2006 Zmieniona kolorystyka i felgi, jak wam sie podoba? Dodam jeszcze że dodane zostaną tylne błotniki. Malowanie jeszcze nie jest dokończone, bedzie wyglądać podobnie jak na tym zdjęciu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 19 Listopada 2006 Share Napisano 19 Listopada 2006 Dla mnie bardzo fajnie, ciekaw jestem jakie wykombinujesz te nadkola Będziesz dorabiał czy wykorzystasz z jakiegoś inego zestawu? Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Listopada 2006 Share Napisano 19 Listopada 2006 Piknie! Tak 3maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 19 Listopada 2006 Autor Share Napisano 19 Listopada 2006 Dzieki Nadkola mam jeszcze z zestawu kenwordowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 20 Listopada 2006 Autor Share Napisano 20 Listopada 2006 Sory że post pod postem ale, Kabina już skończona tzw pomalowana i powiem że jestem zadowolony z efektu, te białe paski to kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi