KFS-miniatures Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca 1/230 Dune Atreides Ornithopter - Meng Model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca Jak widziałem zapowiedź to się podekscytowaniem. Ale potem zobaczyłem skalę i mi przeszło. No nic trzeba będzie wydrukować z gamebody. Z drugiej strony to dość duży model. W skali 1:72 to około 50cm że złożonymi skrzydłami, z rozłożonymi około 90 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 15 Marca Autor Share Napisano 15 Marca (edytowane) no w 1/72 mniej wiecej taki: ..nawiasem mówiąc, MENG właśnie zapowiedział miniaturę w skali 1/72 właśnie. Edytowane 15 Marca przez KFS-miniatures 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca Super. Masz może jakiś link do tej zapowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 15 Marca Autor Share Napisano 15 Marca Na swoim profilu fejsowym sieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca W teutońskim sklepie jest już w zapowiedziach wersja 1/72: https://www.dersockelshop.de/detail/index/sArticle/155687?sPartner=tvscmates0913 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi