ArmiA Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Panowie! Potrzebuję planów P-11 w 1:72. Mam zeskanowane plany z monografii AJ-Pressu w 1:48, ale nie wiem, czy źle zeskanowałem, ale po zmniejszeniu do 1:72 wyszło mi dwa razy więcej niż wypraska. Plany nie muszą być dokładne, chodzi mi tylko o porównanie wymiarów. Mam model z Mastercraftu (przepak ZTS), ale coś mi się wydaje, że kadłub jest nieco za krótki w okolicach kokpitu. Z góry dzięki za pomoc. EDIT: Plany już mam, proszę o usunięcie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Kolego mam taką książeczkę na temat P - 11 i myślę ze tam byś znalazł to co potrzebujesz zaraz ja poszukam i skocze zeskanowac do końca tygodnia będziesz miał na 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 7 Października 2008 Autor Share Napisano 7 Października 2008 Dzięki, ale plany już mam. A jaka to książka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egon Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Witam, jeśli chodzi o plany to tu http://membres.lycos.fr/wings2/3vues/3vues.html jest faaajna stronka. szkoda że nie wszystkie dokładne. Jeśli już była wrzucana to przepraszam za powielanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Jeśli chodzi o kadłub, to faktycznie jest za krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi