ArmiA Napisano 29 Września 2008 Napisano 29 Września 2008 Panowie! Potrzebuję planów P-11 w 1:72. Mam zeskanowane plany z monografii AJ-Pressu w 1:48, ale nie wiem, czy źle zeskanowałem, ale po zmniejszeniu do 1:72 wyszło mi dwa razy więcej niż wypraska. Plany nie muszą być dokładne, chodzi mi tylko o porównanie wymiarów. Mam model z Mastercraftu (przepak ZTS), ale coś mi się wydaje, że kadłub jest nieco za krótki w okolicach kokpitu. Z góry dzięki za pomoc. EDIT: Plany już mam, proszę o usunięcie tematu. Cytuj
Boros Napisano 6 Października 2008 Napisano 6 Października 2008 Kolego mam taką książeczkę na temat P - 11 i myślę ze tam byś znalazł to co potrzebujesz zaraz ja poszukam i skocze zeskanowac do końca tygodnia będziesz miał na 100 % Cytuj
ArmiA Napisano 7 Października 2008 Autor Napisano 7 Października 2008 Dzięki, ale plany już mam. A jaka to książka? Cytuj
Egon Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 Witam, jeśli chodzi o plany to tu http://membres.lycos.fr/wings2/3vues/3vues.html jest faaajna stronka. szkoda że nie wszystkie dokładne. Jeśli już była wrzucana to przepraszam za powielanie. Cytuj
fiedotow Napisano 10 Grudnia 2008 Napisano 10 Grudnia 2008 Jeśli chodzi o kadłub, to faktycznie jest za krótki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi