siedmioglowy Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia Cześć, Czy możecie proszę podpowiedzieć jakich farb używacie do oszklenia kabiny, tam gdzie szyby muszą mieć kolor ? Muszę pomalować szybę czołową wiatrochronu w Tomcacie - na zielono. Nigdy tego nie robiłem Próbowałem szukać na forum ale ciężko dobrać słowa kluczowe tak by nie wywalało tysiąca wyników.. Z góry dzięki 7glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majsterklepka Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia farby „clear” (np. tamka takie ma) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siedmioglowy Napisano 1 Kwietnia Autor Share Napisano 1 Kwietnia Godzinę temu, Majsterklepka napisał: Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia Farbę clear color możesz zrobić własną. Do bezbarwnej wystarczy dodać kroplę farby kolorowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siedmioglowy Napisano 1 Kwietnia Autor Share Napisano 1 Kwietnia 9 minut temu, mig napisał: Farbę clear color możesz zrobić własną. Do bezbarwnej wystarczy dodać kroplę farby kolorowej. Ooo, spróbuję, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia Proporcje rozcieńczenia jakie ja stosuję to 10 kropel bezbarwnej, 1 kropla koloru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi