Chudziutki Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Witam Ostatnio dorwałem takie dziwadło na Allegro i sądzę, że tematyka jest arcyciekawa chociażby z tego względu, że nie jest to kolejny "pancerkampfwagen" czy inny "esdekaefzet" Pudełko: Model posiada również instrukcje: arkusz ( troszkę pożółkłych) kalkomanii: oraz części: koła z drugiej strony niestety świecą pustką zawieszenie naczepy również nie zachwyca: kabina ciągnika: i figurki: Model po złożeniu będzie miał długość 31 cm więc jak na tą skalę jest dosyć spory W planach mam zakup jeszcze trzech modeli z tej serii czyli wyrzutnię rakiet Patriot M901, maszt antenowy i system kontroli dzięki czemu będę mógł zbudować swoją własną tarczę antyrakietową Niestety te modele są raczej trudno dostępne w naszym kraju więc trzeba będzie regularnie monitorować Allegro i e-bay Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek14147 Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 No bardzo ciekawy modelik. Będzie jakiś warsztat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudziutki Posted October 1, 2008 Author Share Posted October 1, 2008 Warsztat oczywiście będzie tylko dokończę budowę Ki-46 i T-34, jak narazie zbieram dokumentację więc jeśli ktoś ma jakieś zdjęcia tego sprzętu ( chodzi mi głównie o ciągnik ) to byłbym wdzięczny za podzielenie się nimi ze mną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts