Chudziutki Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Witam Ostatnio dorwałem takie dziwadło na Allegro i sądzę, że tematyka jest arcyciekawa chociażby z tego względu, że nie jest to kolejny "pancerkampfwagen" czy inny "esdekaefzet" Pudełko: Model posiada również instrukcje: arkusz ( troszkę pożółkłych) kalkomanii: oraz części: koła z drugiej strony niestety świecą pustką zawieszenie naczepy również nie zachwyca: kabina ciągnika: i figurki: Model po złożeniu będzie miał długość 31 cm więc jak na tą skalę jest dosyć spory W planach mam zakup jeszcze trzech modeli z tej serii czyli wyrzutnię rakiet Patriot M901, maszt antenowy i system kontroli dzięki czemu będę mógł zbudować swoją własną tarczę antyrakietową Niestety te modele są raczej trudno dostępne w naszym kraju więc trzeba będzie regularnie monitorować Allegro i e-bay Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 No bardzo ciekawy modelik. Będzie jakiś warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 1 Października 2008 Autor Share Napisano 1 Października 2008 Warsztat oczywiście będzie tylko dokończę budowę Ki-46 i T-34, jak narazie zbieram dokumentację więc jeśli ktoś ma jakieś zdjęcia tego sprzętu ( chodzi mi głównie o ciągnik ) to byłbym wdzięczny za podzielenie się nimi ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi