stakov Napisano 5 Kwietnia Share Napisano 5 Kwietnia Oncilla 4x4 - projekt 3D. Następny z moich projektów wykonywany w oczekiwaniu na dogodne warunki aby móc w końcu rozpocząć zabawę z drukowaniem. Oncilla to samochód opancerzony, produkowany przez spółkę Mista ze Stalowej Woli. Jest to licencyjna, poprawiona w Polsce wersja ukraińskiego pojazdu Dozor-B. Część pojazdów po przekazaniu Ukrainie bierze udział w działaniach na froncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 5 Kwietnia Autor Share Napisano 5 Kwietnia Poniżej na fotkach to co do tej pory udało mi się zaprojektować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 5 Kwietnia Autor Share Napisano 5 Kwietnia wnętrze pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 5 Kwietnia Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 5 Kwietnia Autor Share Napisano 5 Kwietnia Pierwsze straty pojazdu opancerzonego Oncilla na Ukrainie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 5 Kwietnia Autor Share Napisano 5 Kwietnia Zapomniałem dodać, skala 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 5 Kwietnia Share Napisano 5 Kwietnia Na drukarkę go wrzucaj i na Babarybę 2024. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Nie ułatwiasz mi życia…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia W dniu 8.04.2024 o 06:42, makinen napisał: Nie ułatwiasz mi życia…. Zamawiaj i działaj. To unikat na skalę światową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 1 Czerwca Autor Share Napisano 1 Czerwca Projekt Oncilla 4x4 na ukończeniu, pozostało niewiele do zrobienia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 15 Lipca Autor Share Napisano 15 Lipca Oncilla dostała parę gratów na garba, tj. wciągarka, uzbrojenie NSV 12,7 mm, zawiasy drzwi. Pozostało tylko wykonać siedzenia desantu dokończyć wieżyczkę i finito. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 22 Września Autor Share Napisano 22 Września Wieżyczka z zamontowanym NSV zrobiona, wnętrze pojazdu na ukończeniu, pozostało tylko siedzisko operatora i kilka drobnostek tj. lusterka, zaczep, skrzynia na kanistry. Do końca tygodnia planuję wykonać próbne wydruki, które zamieszczę na forum. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi