Truckerek93 Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 No dobrze, ale to nie był pierwszy raz , jak Wojtkowi coś nie pasuje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Sorry mój błąd - BALASTOWY. Balistyczny to by była jakaś wyrzutnia rakiet czy coś. Chodziło mi oczywiście o ciągnik BALASTOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 Mała aktualka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 No Paweł widz że idziesz do przodu, ja na razie stoję, ale juz nie długo ruszam z Longline............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 Jak wyszlifuje juz 4 raz naczepe i już ją pomaluje to dam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Listopada 2008 Autor Share Napisano 24 Listopada 2008 Jak obiecałem tak daje fotki xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 Ładnie ci wyszła atrapa przednia .Powodzenia w dalszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi