Jump to content

Magnum + Naczepa,,Citroen,,

Recommended Posts

Posted (edited)

Ponieważ nie mam siły do innych modeli to postanowiłem zacząc model Magnumki z Pudła z drobnymi dodatkami.

W modelu chce zrobic drobne przeróbki takie jak:

-SS

-Nie bedzie miedzyosiówek

-Dodatki w szoferce

-Może bedą halogeny

i wiele innych

Fotki dam jutro bo dziś nie mam aparatu.

A model robie bez Xsary WRC ,jak ktoś jest chętny to moge sprzedac tanio

Edited by Guest
  • Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Według mnie ten zestaw powinien mieć międzyosiówki, bo sportowe są na ogół jeszcze bardziej zabudowane( np. Magnum F1) - oczywiście zrobisz jak uważasz

Posted

Miqs wiesz z tego co widziałem to wszyscy budują Magnumki z miedzyosiówkami, a ja chcialem zrobic bez miedzy osiówek. xD

P.S. gdzie można zakupic taką mase modelarską co po jakimś czasie robi się twarda???

Posted

Fajne połączenie kolorów. Jak już zrezygnowałeś z międzyosiówek to daj chociaż wypasiony zbiornik paliwa

Posted

Ładny kolorek, chromowane paski na obejmach i czarna uszczelka pod nimi( jeżeli nie lubisz to równe czarne, czy tam pod kolor ramy)

Posted

No troche porobiłem przy naczepie. Teraz zostało mi szpachlowanie,szlifowanie itp.

112cd78ac42358e4.jpg

Jutro dam lepsze fotki bo przy sztucznym świetle mi nie wyszły

Posted

Paweł nie odwalaj gów.a, te ssy to nie są ssy, pierścień który przykleja się na zewnątrz powinien być od strony którą przyklejasz do felgi zeszlifowany aż ta górka w środku zniknie, druga sprawa skróć ramę bo nowa magnumka ma krótszą niż AE dorwij kogoś kto ma nową magnie pod dostępem i żeby Ci zmierzył, w tylnym zawieszeniu belka łącząca poduszki powinna być zcięta bo tylko AE to miała, i na razie to tyle xDD Powodzenia!

Posted

Paweł tą "obręcz" co przykleiłeś do felgi spiłuj tak, aby jak nałożysz pierścień lub inną nakładkę była równa właśnie z tą "obręczą" lub może więcej wystawać obręcz,ale minimalnie rozumiesz ?.