makinen Napisano 17 Kwietnia 2024 Napisano 17 Kwietnia 2024 (edytowane) Ukończony i pozazdrościłem koledze z KitMaker zdjęć w plenerze. Tak wiec po raz pierwszy takowe. Jestem zadowolony. Głównie z powodu finalnego wyglądu- lubię takie obładowane, pootwierane pojazdy. Wiem, ze niektórzy stwierdza, ze to zaburza/łamie bryłę. Jak kto woli. Drugi powód zadowolenia- trochę przeróbek na podstawie warsztatu z KitMaker’a i doskonałemu materiałowi zdjęciowemu. Można się pastwić. ps- tylna antena urwana podczas sesji . Edytowane 17 Kwietnia 2024 przez makinen 4 Cytuj
Adamo722 Napisano 17 Kwietnia 2024 Napisano 17 Kwietnia 2024 Fajny ale mogłeś dorzucić zdjęcia na białym tle bo na fotkach pojazd się zlewa z otoczeniem 1 Cytuj
makinen Napisano 17 Kwietnia 2024 Autor Napisano 17 Kwietnia 2024 15 minut temu, Adamo722 napisał: Fajny ale mogłeś dorzucić zdjęcia na białym tle bo na fotkach pojazd się zlewa z otoczeniem Czyli fatalny kamuflaż 2 Cytuj
Adamo722 Napisano 17 Kwietnia 2024 Napisano 17 Kwietnia 2024 3 godziny temu, makinen napisał: Czyli fatalny kamuflaż Raczej ciężko dojrzeć szczegóły Cytuj
Endrju Napisano 23 Kwietnia 2024 Napisano 23 Kwietnia 2024 W dniu 17.04.2024 o 14:11, makinen napisał: Czyli fatalny kamuflaż Wręcz przeciwnie. Kamuflaż jest świetny. Dla mnie idealnie wpasowuje się w otoczeniem i o to chodzi. Ale szczerze to też chętnie zobaczę zdjęcia modelu na jednolitym tle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi