makinen Posted April 17, 2024 Share Posted April 17, 2024 (edited) Ukończony i pozazdrościłem koledze z KitMaker zdjęć w plenerze. Tak wiec po raz pierwszy takowe. Jestem zadowolony. Głównie z powodu finalnego wyglądu- lubię takie obładowane, pootwierane pojazdy. Wiem, ze niektórzy stwierdza, ze to zaburza/łamie bryłę. Jak kto woli. Drugi powód zadowolenia- trochę przeróbek na podstawie warsztatu z KitMaker’a i doskonałemu materiałowi zdjęciowemu. Można się pastwić. ps- tylna antena urwana podczas sesji . Edited April 17, 2024 by makinen 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted April 17, 2024 Author Share Posted April 17, 2024 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted April 17, 2024 Share Posted April 17, 2024 Fajny ale mogłeś dorzucić zdjęcia na białym tle bo na fotkach pojazd się zlewa z otoczeniem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted April 17, 2024 Author Share Posted April 17, 2024 15 minut temu, Adamo722 napisał: Fajny ale mogłeś dorzucić zdjęcia na białym tle bo na fotkach pojazd się zlewa z otoczeniem Czyli fatalny kamuflaż 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted April 17, 2024 Share Posted April 17, 2024 3 godziny temu, makinen napisał: Czyli fatalny kamuflaż Raczej ciężko dojrzeć szczegóły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted April 23, 2024 Share Posted April 23, 2024 W dniu 17.04.2024 o 14:11, makinen napisał: Czyli fatalny kamuflaż Wręcz przeciwnie. Kamuflaż jest świetny. Dla mnie idealnie wpasowuje się w otoczeniem i o to chodzi. Ale szczerze to też chętnie zobaczę zdjęcia modelu na jednolitym tle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts