makinen Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia (edytowane) Ukończony i pozazdrościłem koledze z KitMaker zdjęć w plenerze. Tak wiec po raz pierwszy takowe. Jestem zadowolony. Głównie z powodu finalnego wyglądu- lubię takie obładowane, pootwierane pojazdy. Wiem, ze niektórzy stwierdza, ze to zaburza/łamie bryłę. Jak kto woli. Drugi powód zadowolenia- trochę przeróbek na podstawie warsztatu z KitMaker’a i doskonałemu materiałowi zdjęciowemu. Można się pastwić. ps- tylna antena urwana podczas sesji . Edytowane 17 Kwietnia przez makinen 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Kwietnia Autor Share Napisano 17 Kwietnia 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia Fajny ale mogłeś dorzucić zdjęcia na białym tle bo na fotkach pojazd się zlewa z otoczeniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Kwietnia Autor Share Napisano 17 Kwietnia 15 minut temu, Adamo722 napisał: Fajny ale mogłeś dorzucić zdjęcia na białym tle bo na fotkach pojazd się zlewa z otoczeniem Czyli fatalny kamuflaż 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia 3 godziny temu, makinen napisał: Czyli fatalny kamuflaż Raczej ciężko dojrzeć szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia W dniu 17.04.2024 o 14:11, makinen napisał: Czyli fatalny kamuflaż Wręcz przeciwnie. Kamuflaż jest świetny. Dla mnie idealnie wpasowuje się w otoczeniem i o to chodzi. Ale szczerze to też chętnie zobaczę zdjęcia modelu na jednolitym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi