KFS-miniatures Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia Mały czołg, który jak zbudowany na podstawie szkicu sporządzonego przez małe dziecko. Prosta żywica. Miejscami na tyle prosta, że jednak wymagała nieco waloryzacji. Do tego ludziki z Armory, bo Tetrach sam w sobie jest jednak wściekle nudny Jednocześnie uwadze polecam relację z prac nad modelem i scenką 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia Normalnie Stalin na akordeonie przygrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia Mi tu brakuje bańki z samogonem a tak poza tym to świetna scenka. Brawo Ty. Szczerze to do tej pory nie wiedziałem, że te wozy wysyłano do krainy orków. Wysłano całe 20 szt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 20 Kwietnia Autor Share Napisano 20 Kwietnia 3 godziny temu, Endrju napisał: Mi tu brakuje bańki z samogonem Już wypity 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia 23 godziny temu, Evildead napisał: Normalnie Stalin na akordeonie przygrywa Zobaczyłem teraz i dokładnie. Kopa w dupę dostał i na front Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi