MayonesEXG7 Napisano 12 Maja Autor Napisano 12 Maja (edytowane) Dzięki. Fajka z drutu, ale można interpretować faka też . Spawy nie idealnie, w porównaniu wcześniejszych projektów jest ok . @RobiPopraw u siebie - ja tam nic nie zmieniam. Edytowane 12 Maja przez MayonesEXG7 Cytuj
Robi Napisano 12 Maja Napisano 12 Maja Godzinę temu, MayonesEXG7 napisał: RobiPopraw u siebie - ja tam nic nie zmieniam. Jak chcesz, ja tylko mówię bo na początku sam takie spawy zrobiłem i poprawiałem bo takie nacięcia wyglądają nierealistycznie (chodzi mi tylko o te miejsca które wskazałem bo reszta jest git): Cytuj
MayonesEXG7 Napisano 12 Maja Autor Napisano 12 Maja To rusek spawy glutał nie ja. To on🫣- ten na wieży Cytuj
Robi Napisano 13 Maja Napisano 13 Maja 11 godzin temu, MayonesEXG7 napisał: To rusek spawy glutał nie ja. To on🫣- ten na wieży Panie Majonezie, i to tak w niemieckim czołgu? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi