Robi Napisano 12 Maja Share Napisano 12 Maja Spawy do poprawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 12 Maja Autor Share Napisano 12 Maja (edytowane) Dzięki. Fajka z drutu, ale można interpretować faka też . Spawy nie idealnie, w porównaniu wcześniejszych projektów jest ok . @RobiPopraw u siebie - ja tam nic nie zmieniam. Edytowane 12 Maja przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 12 Maja Share Napisano 12 Maja Godzinę temu, MayonesEXG7 napisał: RobiPopraw u siebie - ja tam nic nie zmieniam. Jak chcesz, ja tylko mówię bo na początku sam takie spawy zrobiłem i poprawiałem bo takie nacięcia wyglądają nierealistycznie (chodzi mi tylko o te miejsca które wskazałem bo reszta jest git): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 12 Maja Autor Share Napisano 12 Maja To rusek spawy glutał nie ja. To on🫣- ten na wieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 13 Maja Share Napisano 13 Maja 11 godzin temu, MayonesEXG7 napisał: To rusek spawy glutał nie ja. To on🫣- ten na wieży Panie Majonezie, i to tak w niemieckim czołgu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 16 Maja Autor Share Napisano 16 Maja Figurka tak w 95% 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi