OLO Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Witam potrzebuję wymienić areograf, to teraz używałem plastikowego z Italerii i po prostu padł . Chciałbym kupić teraz metalowy nie skomplikowany w obsłudze i czyszczeniu .Sklejam pojazdy w72jce.pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Gunze PS-289, prosty w czyszczeniu i obsłudze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia PS-274 Mr. Procon Boy Double Action (0.3 mm) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 25 Kwietnia Autor Share Napisano 25 Kwietnia Dziękuję za poradę spokojnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Kup coś lekkiego i małego. Ja powiedziałbym, że Ultra. To mój drugi, oprócz PS-289. Do mniejszych prac jest lepszy, w każdy razie w moim mniemaniu. Bardzo łatwy w czyszczeniu. Wada to mały zbiornik, ale przy Twojej skali nie powinno to być problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi